Image

Image
Image

 

 

 

 

 

YOGALESSEN en CORONA

 

Ik geef, op 1.5 meter afstand, in kleine groepen "zwangerschapsyoga" op woensdagavond en "yoga en meditatie" voor vrouwen op donderdagochtend.

We mogen in het Gemeenschapshuis de Kuip als we ons houden aan de CORONA maatregelen die jullie allemaal kennen.

Belangrijk is dat ik exact weet wie wanneer komt en als de groep te groot dreigt te worden voor de ruimte kan ik mogelijk niet iedereen toelaten.

 

Maar neem gerust contact op via de contactpagina (onder aan het linker rijtje). 

 

Met vriendelijke groeten en blijf gezond

Annemieke

 **********************************************************

 

Oleandru is mijn praktijk voor yoga, meditatie, zwangerschaps-       yoga, babymassage, co-counselen en therapeutic touch in Colmschate te Deventer.

Naast deelname aan yogalessen in de groepen kan ik u ook in een individueel consult ondersteunen met yoga oefeningen. Tijdens deze individuele consulten kan ik ook in overleg gebruik maken van co-counselen en therapeutic touch.

Deze website geeft u informatie over deze verschillende vormen, vertelt iets meer over mezelf, de lessen en geeft u de benodigde praktische informatie.

Heeft u vragen neemt u dan gerust contact met me op via de contactpagina.

Groeten van

Annemieke van Bommel-van de Sant

 

"OLEANDRU" is een samenvoeging van het Latijnse woord voor olijfboom, mijn naam en de vorm van Yoga (Dru) die ik beoefen. De olijfboom is voor mij een belangrijk symbool. Wijs en krachtig verankert in de rode aarde. Taai en bestand tegen droogte en heel vruchtbaar en geneeskrachtig. 

olijfboom_modified.jpg